ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μυστήριο με τη δικογραφία Καραϊβάζ στο αυτοκίνητο του «Θαμνάκια» – Νέες αποκαλύψεις για τη Greek Mafia
Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει παραλάβει έκθεση με στοιχεία από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει: «Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδεται κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει παραλάβει έκθεση με στοιχεία από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Ο υπουργός έχει ζητήσει να ενταθούν οι έρευνες από τις αστυνομικές υπηρεσίες για να βρεθούν οι ένοχοι, όπως ισχύει και σε κάθε ανοιχτή εγκληματική υπόθεση».
Διαβάστε επίσης:
Οικονόμου: Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα συνεχίζονται
Μητσοτάκης από Ελαιώνα: Η χώρα απαλλάσσεται από μεταναστευτικές δομές του παρελθόντος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στον MSCI Standard Greece εισέρχεται η Motor Oil – Στον Small Cap η Κρι Κρι
- Τράπεζες: 4 δισ ευρώ επενδύσεις σε Τεχνητή Νοημοσύνη
- Panerai Immersion: Μια νέα έκθεση διηγείται το ταξίδι από τη Φλωρεντία και το Πολεμικό Ναυτικό στα βάθη της θάλασσας
- Theon: Νέο ρεκόρ η μετοχή – Αγγίζει τα 3 €δισ. κεφαλαιοποίηση, το στοίχημα Χατζημηνά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.