• Κοινωνία

    Θέμης Αδαμαντίδης για τον ξυλοδαρμό: Έχω το θάρρος να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου

    • NewsRoom


    Συνέντευξη σχετικά με τον ξυλοδαρμό που υπέστη στον παράδρομο της Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας έδωσε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, παρουσία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια.

    «Θέλω να πως σε όλους τους Ελληνες πολίτες και τους πολίτες που είναι στην Ελλάδα, ότι αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός άλλου….», ξεκίνησε να λέει εμφανώς ταραγμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης και ακόμη φορτισμένος συναισθηματικά από την επίθεση που δέχθηκε.

    Σταμάτησε να μιλάει και κατόπιν ξεκίνησε και πάλι αφού ήπιε λίγο νερό. «Θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», επανέλαβε. «Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου».

    «Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία … έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι’ αυτό βγήκα…», είπε και αρνήθηκε να δεχθεί άλλες ερωτήσεις.

    Στη συνέχεια, περιορίστηκε να πει ότι απλώς ήθελε να δουν όλοι ότι είναι καλά, ευχαρίστησε και έβαλε τέλος στη συνέντευξη. Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πώς έγινε το περιστατικό που είχε αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο, ο τραγουδιστής είπε ότι τα έχει ήδη… περιγράψει και σηκώθηκε από τη θέση του, αφήνοντας εμβρόντητους τόσο τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, όσο και τον ίδιο τον δικηγόρο του.

    Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε ότι η αστυνομία έχει κάνει «καταπληκτική δουλειά» στην υπόθεση.

    «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Έλληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος», είπε ο κ. Κούγιας.



    ΣΧΟΛΙΑ