• Κοινωνία

    Θάνατος 31χρονου στην Πάτρα: Είχε νοσήσει ξανά με κορονοϊό και δεν είχε κάνει το εμβόλιο

    • NewsRoom
    Πάτρα


    Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 31χρονου άνδρα στην Πάτρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορονοϊού.

    Ο άτυχος Βασίλης ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού ιστότοπου pelop, ο εκλιπών είχε νοσήσει και το καλοκαίρι από κορονοϊό. Καθώς δεν είχε παρέλθει το εξάμηνο, δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Δυστυχώς η δεύτερη φορά έμελλε να είναι και η μοιραία για τη ζωή του.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι πέρσι ζούσε στην Αφρική και δραστηριοποιείτο στην εξόρυξη πολύτιμων λίθων, μαζί με τον πατέρα του Παναγιώτη. Ήρθε στην Ελλάδα και την Πάτρα, όπου παντρεύτηκε και η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο βάπτισαν πριν έναν μήνα.

    Η κηδεία του άτυχου Βασίλη θα γίνει στον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας.

    Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση στα νοσοκομεία

    Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμώξεων και Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός ανέφερε μιλώντας στο thebest πως «τα πράγματα είναι δύσκολα. Για μας σαν γιατροί είτε είναι εμβολιασμένοι οι ασθενείς είτε όχι τους αντιμετωπίζουμε το ίδιο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ίδια είναι η αγωνία μας και για τους δύο. Το θέμα είναι να μην μπει κανείς στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα».

    Την ίδια ώρα προσθέτει πως είναι μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός και όσοι είναι να κάνουν την τρίτη δόση και έχει έρθει η ώρα, να την κάνουν και να μην την καθυστερήσουν.

    «Η τρίτη δόση είναι σημαντική», επισημαίνει.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτρα: Κατέληξε 31χρονος από κορονοϊό

    Ματίνα Παγώνη: Με διπλή μάσκα και rapid στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι

    Νέα μέτρα: Σφίγγει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους – Τι ισχύει από σήμερα



    ΣΧΟΛΙΑ