ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη είναι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλατεία Συντάγματος λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται από τον σύλλογο πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με αφορμή το κλείσιμο της δικογραφίας για το πολύνεκρο δυστύχημα.
Ειδικότερα, αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από την συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου.
Υπενθυμίζεται ότι με εντολή της ΕΛΑΣ παραμένει κλειστός από τις 16:00 ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα και οι συρμοί διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Διαβάστε επίσης:
Τέμπη: Σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- STIRIXIS Group: Τρεις διακρίσεις για τον σχεδιασμό νέων χώρων για την Εθνική Τράπεζα και για την ECOSHIFT στα International Property Awards
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Τα ρίχνει στον Φιρινίδη η σύντροφός του – «Είναι εθισμένος στον τζόγο, δεν έχω καμία σχέση»
- Ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ – Πότε κλείνουν οι κάλπες ανά Πολιτεία (live)
- Χατζηδάκης: Πάνω από 250 εγκληματικές οργανώσεις εξάρθρωσε το «ελληνικό FBI» – Τι είπε για φοροδιαφυγή, ενεργειακή κρίση και εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.