ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 27 και 26 ετών, που απείλησαν έναν ασθενή στο ΚΑΤ με ψεύτικο όπλο προχώρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο άντρες μετά από λεκτικό διαπληκτισμό με ασθενή τον απείλησαν με όπλο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν ψεύτικο.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τους δύο άντρες και τους συνέλαβαν ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα ενός εκ των κατηγορουμένων εντοπίστηκε ακόμα ένα ψεύτικο όπλο, γεμιστήρες και ένα μαχαίρι.
Διαβάστε επίσης:
Πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή Χαρακοπιό Μεσσηνίας
Τζάνειο: Εμφανίστηκε ο βοηθός νοσηλευτή που έκανε λάθος μετάγγιση στην 62χρονη
Σκιάθος: Γυναίκα παρασύρθηκε από τα αέρια αεροπλάνου (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Αυτός που κάνει live έχει το όνομά του στα σόσιαλ γραμμένο στα ρωσικά, θυμάστε τα χιλιάδες bots για τα Τέμπη;
- ΗΑΕ: Με τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη η επίθεση στο πυρηνικό εργοστάσιο – Για επικίνδυνη κλιμάκωση κάνουν λόγο τα Εμιράτα
- Γεραπετρίτης: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ για Ιράν, Γάζα, Λίβανο και Ανατολική Μεσόγειο
- Τραμπ προς Ιράν: «Ο χρόνος τελειώνει, κινηθείτε γρήγορα αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.