ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών στη Γραμμή 2, διάρκειας 6 λεπτών, λόγω εισόδου ατόμου στη σήραγγα σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη 30/7.
Το άτομο εντοπίστηκε και συνελήφθη στον σταθμό Σύνταγμα, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε άμεσα και διεξάγεται πλέον κανονικά.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις των αρμόδιων υπηρεσιών ώστε να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση εντοπισμού και απομάκρυνσης του ατόμου.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες το άτομο βρέθηκε στις γραμμές, ούτε έχει διευκρινιστεί η κατάσταση της υγείας του.
Διαβάστε επίσης
Υπουργείο Υγείας: Σε ποιες παραλίες της Αττικής απαγορεύεται η κολύμβηση
ΟΠΕΚΑ: Σήμερα η πληρωμή επιδομάτων ύψους 276 εκατ. ευρώ σε περισσότερους από 1 εκατ. δικαιούχους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια συναστρία δημιουργίας: Από το Αστεροσκοπείο ως την Εθνική Βιβλιοθήκη και το Πλανητάριο
- Πιερρακάκης: Επιστρέψαμε στους πολίτες 4 δισ. ευρώ μόνιμα μέτρα μέσα σε δύο χρόνια
- Μαζωνάκης: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, θα έρθω σήμερα σε επαφή με την οικογένειά του», λέει ο δικηγόρος του (video)
- Metlen: Υπέγραψε συμφωνία με την Copec για την πώληση του υβριδικού έργου Tamarico II στη Χιλή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.