• Κοινωνία

    Στους εισαγγελείς καταθέτει ο καταγγελλόμενος γιατρός του Φλώρου

    αρης-φλωρος

    Αριστείδης Φλώρος


    Ραγδαίες ειναι οι εξελίξεις στην εισαγγελική έρευνα για τα ιατρικά πιστοποιητικά που «χάρισαν» τη μεγάλη αναπηρία στον Άρη Φλώρο και τον έβγαλαν για 2 εβδομάδες, εκτός φυλακής.

    Αυτή την ώρα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ, καταθέτει στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς ο γιατρός που καταγγέλλεται από διευθυντή του Ευαγγελισμού ως ο πλαστογράφος βασικής ιατρικής γνωμάτευσης του 39χρονου επιχειρηματία.

    Ο γιατρός, όπως μετέδωσε ο ΑΛΦΑ, προσήλθε αυτοβούλως (δίχως να κληθεί δηλαδή) στο εισαγγελικό γραφείο, αναγνωρίζοντας τον εαυτό του στις καταγγελίες του διευθυντή της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρου Ζακυνθινού.

    Ο κ. Ζακυνθινός φέρεται να είναι ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στους εισαγγελείς, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία που, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει, αποδεικνύουν τον πλαστογράφο της ιατρικής γνωμάτευσης.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΛΦΑ, ο κ. Ζακυνθινός παρέδωσε στους εισαγγελείς ακόμα δύο γνωματεύσεις που κατ’ εκείνον είναι ύποπτες.

    Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ, ο κ. Ζακυνθινός έχει πει ότι:

    «Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος, όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Ο Φλώρος διώχθηκε και φυλακίστηκε με κυβέρνηση ΝΔ, αποφυλακίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης: «Πρόκληση για την κυβέρνηση και την κοινωνία» όσα έπραξε ο Άρης Φλώρος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βορίδης στον Alpha: H κυβέρνηση έχει πολιτικές ευθύνες για την αποφυλάκιση Φλώρου



    ΣΧΟΛΙΑ