ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Τετάρτη το βράδυ, κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία, 89χρονος με υποκείμενα νοσήματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας στους 167.
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 75 έτη και το 94,0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.850, εκ των οποίων το 55,2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 617 (21,6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.476 (51,8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα ρυθμίζονται τα παλιά χρέη σε 72 δόσεις – Τα κέρδη για 1,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις
- Έφη Αχτσιόγλου: Ματαιώσεις και φιλοδοξίες
- Ταυτότητες: Κρίσιμα ερωτήματα για τον διαγωνισμό των €515 εκατ. – Το σενάριο με Toppan και Σαμαρά
- Πότε θα ανακοινώσει το νέο κόμμα ο Σαμαράς – Οι συναντήσεις στο Κολωνάκι και ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.