ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή (www.efpolis.gr), ενώ μέχρι αυτήν τη στιγμή ο ιστότοπος παραμένει απροσπέλαστος.
Από νωρίς το μεσημέρι η κεντρική σελίδα του ιστότοπου παρουσίαζε την εικόνα ενός τανκ, την οποία συμπλήρωνε η φράση: “Μία νύχτα μπορούμε να έρθουμε”, γραμμένη στην τουρκική γλώσσα, αλλά και απειλές για μια νέα Καταστροφή της Σμύρνης.
«Από εδώ, προειδοποιούμε αυτούς που συμπεριφέρονται εκτός ορίων και σας υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί 7/09/1922» αναγραφόταν χαρακτηριστικά.
Στις 28 Δεκεμβρίου Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στο αθλητικό website της ΕΡΤ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Ρωσικό drone έπληξε τρένο με 208 επιβαίνοντες, δύο χιλιόμετρα από την Πολωνία
- Τουρκία: Επιχείρηση κατά ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων με 26 συλλήψεις – Μπλόκο σε ιστοτόπους και λογαριασμούς
- Σέρρες: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση
- Bloomberg: Πώς η Αθήνα προσέλκυσε Millennium και Ρόκος – Το παρασκήνιο του σχεδίου για τα hedge funds

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.