• Κοινωνία

    Στο βάθρο των νικητών του Ironman 70.3 Greece o OΠΑΠ Champion Γρηγόρης Σουβατζόγλου

    • NewsRoom


    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο OΠΑΠ Champion Γρηγόρης Σουβατζόγλου στον αγώνα Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση και πρώτος ανάμεσα σε περισσότερους από 600 Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν.

    «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ήταν το πιο δύσκολο IRONMAN 70.3 που έχω συμμετάσχει. Είμαι πανευτυχής που μπόρεσα να ζήσω μαζί με τους συμπατριώτες μου αυτήν την εμπειρία. Ανατριχιάζω όταν ακούω τον κόσμο να φωνάζει «Πάμε Γρηγόρη, πάμε Ελλάδα!». Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ που με βοήθησε να βρίσκομαι σήμερα εδώ», δήλωσε ο Έλληνας «Iron Μan».

    Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια του Γρηγόρη Σουβατζόγλου:

    Η εμπειρία του αγώνα-θρύλου με τον ΟΠΑΠ

    Ο κορυφαίος αγώνας τριάθλου στον κόσμο πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2019, στην Costa Navarino, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ. Περισσότεροι από 4.500 αθλητές, συνοδοί, θεατές και εθελοντές έδωσαν δυναμικό παρών στον αγώνα-πρόκληση.

    Ανάμεσά τους τέσσερις αθλητές που ταξίδεψαν μαζί με τον ΟΠΑΠ στη Μεσσηνία για να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα, αφού πρώτα είχαν προετοιμαστεί υπό την καθοδήγηση του Γρηγόρη Σουβατζόγλου. Τέσσερα χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό, συνοδοί και φίλοι εμψύχωναν τους αθλητές με μηνύματα συμπαράστασης που προβάλλονταν σε πινακίδες από τον ΟΠΑΠ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζέιμς Γκιστ στον ΟΠΑΠ: Όλα για την πρόκριση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Τα παιδιά «σκοράρουν» στη ρομποτική – Πώς μπορεί το ποδόσφαιρο να συνδυαστεί με την τεχνολογία



    ΣΧΟΛΙΑ