ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα πολυτελές όχημα μάρκας Porsche, στην Εγνατία Οδό, το πρωί της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής, στον δρόμο από Κοζάνη προς Βέροια στην περιοχή Μικρά Σάντα, για άγνωστους λόγους και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά με τους επιβαίνοντες να το εγκαταλείπουν έγκαιρα χωρίς να κινδυνεύουν.
Για την κατάσβεση του επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με ένα όχημα.
Δείτε το tweet:
Ολοκληρώθηκε κατάσβεση πυρκαγιάς σε ΕΙΧ όχημα, επί της Εγνατ. Οδού στην περιοχή Μικρά Σάντα Ημαθίας. Επιχείρησαν 3 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 7, 2024
Διαβάστε επίσης:
Πώς το ΕΚΑΒ έσωσε έγκυο και το μωρό που κυοφορούσε – Η επιχείρηση που αποκάλυψε ο Γεωργιάδης
Αττική: Στα βόρεια προάστια τα περισσότερα προβλήματα από την κακοκαιρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.