ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις φυλακές της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να τον κρίνουν προσωρινά κρατούμενο για 2 βιασμούς, ο εισαγγελέας υπέγραψε σήμερα το προφυλακιστήριο του.
Η απόφαση να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης ελήφθη καθώς εκεί υπάρχει ειδική πτέρυγα για κατηγορούμενους ή κατάδικους για ανάλογα σεξουαλικά εγκλήματα.
Να σημειωθεί ότι ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για 2 βιασμούς ανηλίκων.
Με τις χειροπέδες στα χέρια έφυγε από το ανακριτικό γραφείο και ίσως και αύριο, θα οδηγηθεί στη φυλακή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.