• Κοινωνία

    Στη θλίψη βυθίστηκαν τα Χανιά: Πατέρας δύο παιδιών ο 27χρονος ντελιβεράς που σκοτώθηκε σε τροχαίο

    • NewsRoom


    Στη θλίψη βυθίστηκαν τα Χανιά στην είδηση για τον θάνατο ενός 27χρονου πατέρα δύο ανηλίκων, λίγα λεπτά πριν την αλλαγή του έτους, σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Χαλέπα.

    Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 23:35 τη νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Ο 27χρονος Χανιώτης, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας για να συντηρήσει την οικογένειά του, εκτελούσε διανομή, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και κατέληξε σε ένα παρακείμενο χωράφι. Ο 27χρονος ήταν παντρεμένος και  πατέρας δύο παιδιών, το ένα δύο ετών και το άλλο οκτώ μηνών.

    Οι φίλοι και οι συνάδελφοί του είναι συντετριμμένοι στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

    Την οδύνη των εργαζομένων στον επισιτισμό για τον χαμό ενός συναδέλφου, μετέφερε στο zarpanews.gr ο πρόεδρος του Σωματείου τους, Ιωσήφ Αποστολάκης.

    «Η δουλειά αυτή είναι από μόνη της “βουτηγμένη” στην εντατικοποίηση. Δεν είναι μόνο το κρύο και η βροχή, είναι το στρες, η πίεση η βιασύνη από την μια παραγγελία στην άλλη. Πόσο μάλλον όταν κάνεις και δεύτερη δουλειά.(…) Γι’ αυτό λέμε στους συναδέλφους πως πρέπει να διεκδικήσουμε οφέλη από τη δουλειά μας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρός σε τροχαίο νεαρός στα Χανιά



    ΣΧΟΛΙΑ