ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή οδηγείται ο 66χρονος κατηγορούμενος ως εμπρηστής της Βάρης, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για την κατηγορία εμπρησμού δάσους από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση.
Στον κατηγορούμενο αποδίδεται ότι έβαλε τέσσερις φωτιές στις 8 και 9 Ιουνίου στην περιοχή Χέρωμα Βάρης Αττικής.
Ο 66χρονος, ο οποίος είχε διατελέσει καθηγητής στην ακαδημία της ΕΛΑΣ, απολογούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι τις επίμαχες ώρες των πυρκαγιών βρισκόταν στο σπίτι του, καθώς είναι κάτοικος της περιοχής.
Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 66χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά από στοιχεία που συνέλεξε η ΕΛΑΣ από βιντεοληπτικό υλικό από τα σημεία έναρξης των πυρκαγιών.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Το Μέγαρο Μαξίμου ”ειδικεύεται” στην παρακολούθηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Όταν ο Εμμανουήλ Καραλής πάλευε με το άγχος και την κατάθλιψη
Έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η σύνδεση επαγγελματικών λογαριασμών με IRIS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια βόλτα στο Τόκιο
- Δημοσκόπηση Real Polls: Μπροστά με 28,5% η ΝΔ στην πρόβλεψη αποτελέσματος, 16 μονάδες πίσω το ΠΑΣΟΚ
- Πηγές ΝΔ: Στέλνουμε στον Εισαγγελέα τον Ξυλούρη – Η παρουσία του στη Βουλή αποκαλύπτει την περιφρόνησή του προς τη διαδικασία
- Celestyal: Νέα εποχιακή καμπάνια με εκπτώσεις έως 50%, πίστωση έως €500 για γεύματα σε θεματικά εστιατόρια και ποτά