ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή οδηγείται ο 66χρονος κατηγορούμενος ως εμπρηστής της Βάρης, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για την κατηγορία εμπρησμού δάσους από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση.
Στον κατηγορούμενο αποδίδεται ότι έβαλε τέσσερις φωτιές στις 8 και 9 Ιουνίου στην περιοχή Χέρωμα Βάρης Αττικής.
Ο 66χρονος, ο οποίος είχε διατελέσει καθηγητής στην ακαδημία της ΕΛΑΣ, απολογούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι τις επίμαχες ώρες των πυρκαγιών βρισκόταν στο σπίτι του, καθώς είναι κάτοικος της περιοχής.
Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 66χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά από στοιχεία που συνέλεξε η ΕΛΑΣ από βιντεοληπτικό υλικό από τα σημεία έναρξης των πυρκαγιών.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Το Μέγαρο Μαξίμου ”ειδικεύεται” στην παρακολούθηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Όταν ο Εμμανουήλ Καραλής πάλευε με το άγχος και την κατάθλιψη
Έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η σύνδεση επαγγελματικών λογαριασμών με IRIS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EFA GROUP: Στρατηγική επένδυση στη Fractal για την ανάπτυξη προηγμένων αμυντικών τεχνολογιών σε Ελλάδα και Κύπρο
- ADNOC: Στο «payroll» ακόμη ένας τραπεζίτης της Morgan Stanley – Τι σχεδιάζει η ισχυρή ενεργειακή δύναμη
- Ρωσία: Ο Πούτιν έδωσε το «πράσινο φως» για την πώληση του 30,4% του αεροδρομίου Σερεμέτιεβο
- Πέθανε ο William Orbit, μουσικός παραγωγός της Μαντόνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.