Κοινωνία

Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους πυρόπληκτους

  • NewsRoom

Sir Στέλιος Χατζηιωάννου


Προσφορά 50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές κατέθεσε ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Sir Στέλιος Χατζηιωάννου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαιρετίζει τη σπουδαία προσφορά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου (www.steliosfoundation.gr), το οποίο προσέφερε σημαντική χρηματική ενίσχυση στον λογαριασμό του Ε.Ε.Σ. προς ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Sir Στέλιος Χατζηιωάννου ανταποκρίθηκε άμεσα στο μεγάλο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας 50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

Σημειώνεται, ότι η αποστολή του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου είναι να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, κυρίως σε χώρους όπου ο ίδιος έχει ζήσει και δραστηριοποιείται, όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρο και το Μονακό.

Μάλιστα, πριν από 3 χρόνια πραγματοποίησε άλλη μία δωρεά προς τον Ε.Ε.Σ. για το Μάτι, ύψους 50. 000 ευρώ.

Δωρεά του Στέλιου Χατζηιωάννου.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός δήλωσε: «Η συνεισφορά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξή του στο έργο του Ε.Ε.Σ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά του

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Χατζηιωάννου: Μυστικός γάμος και πριβέ δεξίωση για την πριγκίπισσα των τάνκερ
Βασίλης Κικίλιας: Η Ελλάδα ανοιχτή για επισκέπτες από τις ΗΠΑ έως το τέλος της σεζόνΣΧΟΛΙΑ