ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρτυρικό θάνατο στα χέρια αδίστακτων ληστών βρήκε ο 86χρονος Ζαφείρης Πινάρης, Έλληνας που ζούσε στην Ίμβρο και δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η πρώτη εκτίμηση των αρχών είναι πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις. Ήδη, ένας έχει συλληφθεί και άλλοι τρεις ύποπτοι έχουν προσαχθεί.
Ο άτυχος 86χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Ίμβρο, μέσα στα αίματα από τον άνθρωπο που του πήγαινε φαγητό, δήλωσε στο newsit.gr ο Αργύρης Μπαξεβάνης, πρόεδρος κοινότητας στο Γλυκύ της Ίμβρου. «Τον είχαν δέσει χειροπόδαρα» τόνισε ο κ. Μπαξεβάνης. Ο άνθρωπος που τον βρήκε, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
«Ήταν ευκατάστατος για το νησί, δεν ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση. Ζούσε μοναχικά, δεν κατέβαινε στο χωριό, έμενε μόνιμα στο εξοχικό», συμπλήρωσε για τον άτυχο Ζαφείρη Πινάρη ο πρόεδρος της κοινότητας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Πληρωμή με IRIS από 1/12 στις λιανικές συναλλαγές (B2C) – Νέες τεχνικές προδιαγραφές διασύνδεσης
- Γιώργος Αυτιάς σε Κομισιόν: Στηρίξτε τα νησιά του Αιγαίου και τις υποδομές τους
- Γιάννης Κούστας: Η αμερικανική κεφαλαιαγορά μας έδωσε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε ηγετική θέση στη διεθνή ναυτιλία
- Πολυτεχνείο: Ξεκινά η μεγάλη πορεία στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και 43 προσαγωγές