• Κοινωνία

    Σοκάρει το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα: Το χρονικό του εγκλήματος – Ποια τα κίνητρα του δράστη

    • NewsRoom
    δολοφονία Μακρινίτσα

    Διπλή δολοφονία στην Μακρινίτσα


    Σοκαρισμένος ο αστυνομικός που ήρθε τετ α τετ με τον δράστη του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα

    Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μακρινίτσας η διπλή δολοφονία της 28χρονης και του αδελφού της στο πατρικό τους από τον πρώην σύζυγο της γυναίκας.

    Όπως έγινε γνωστό, τα δύο θύματα, η 28χρονη Κ.Τ και ο 30χρονος αδελφός της, Γ.Τ δέχτηκαν πολλαπλές μαχαιριές από τον εν διαστάσει σύζυγο, ο οποίος φέρεται να ήρθε σε έντονη διαμάχη μαζί τους, μέσα στο πατρικό τους σπίτι, όπου πήγαν να επισκεφτούν την οικογένειά τους.

    Το χρονικό του διπλού φονικού

    Όπως μετέδωσε το magnesianews, η διπλή δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, περίπου στις 19.30. Ο δράστης φέρεται να έφτασε με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι όπου βρίσκονταν τα δύο αδέλφια και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του taxydromos, η εν διαστάσει σύζυγός του πήγε στο πατρικό της, όπου ήδη βρίσκονταν ο αδερφός της. Κάποια στιγμή μπήκε κι ο ίδιος στο σπίτι, όπου άρχισε ένας διαπληκτισμός με τα δύο αδέρφια.

    Στη συνέχεια, τους επιτέθηκε με ένα μαχαίρι, προκαλώντας σοβαρά τραύματα και στους δύο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 30χρονος αδερφός μαχαιρώθηκε σε ζωτικά όργανα και δεν άντεξε, ενώ η αδερφή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και, παρά την προσπάθεια των γιατρών, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

    Σημειώνεται ότι ο φερόμενος δράστης και η 28χρονη είχαν αποκτήσει ένα παιδί μαζί και βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη. Η κόντρα ήταν έντονη μεταξύ των δύο πλευρών και ο δράστης φέρεται να ενοχλούσε την 28χρονη και την οικογένειά της.

    Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Η Αστυνομία είχε ήδη ειδοποιηθεί και  σήμανε συναγερμός, καθώς άρχισε η καταδίωξη του φερόμενου δολοφόνου.

    Ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, περίπου στις 21:30 συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων, όπου έστησαν μπλόκο.

    Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ φαίνεται πως είναι ο αστυνομικός που κλήθηκε σε βοήθεια των δύο θυμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το thenewspaper.gr, η άτυχη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία σε βοήθεια.

    «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα που σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

    Αμέσως, ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου ξεκίνησε για την Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, ο αστυνομικός άργησε να φτάσει, καθώς μπροστά του προπορευόταν ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να τον καθυστερήσει.

    Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, ο αστυνομικός ήρθε μάλιστα τετ α τετ με τον δολοφόνο, ο οποίος μόλις είχε σκοτώσει τα δύο αδέρφια. Ο φερόμενος δολοφόνος, μόλις είδε το περιπολικό, τράπηκε σε φυγή, μπαίνοντας ανάμεσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια. Ο αστυνομικός ζήτησε μέσω ασυρμάτου να μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως έγινε μία ώρα αργότερα.

    Πληροφορίες από τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο αστυνομικός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτιμά ότι η αργοπορία του λόγω του φορτηγού που προπορευόταν στο στενό οδικό κύκλωμα του Πηλίου έδωσε την ευκαιρία στον δράστη να ολοκληρώσει το έγκλημά του.

    Η έρευνα για να φωτιστούν τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την τραγωδία είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

    Διαβάστε ακόμη:

    Τραγωδία στην Μακρινίτσα: Άνδρας σκότωσε με μαχαίρι την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της (upd)

    Δερμιτζάκης: «Αν μέρος της εστίασης ήταν ανοιχτό θα μοιραζόταν και ο έλεγχος»

    Βατόπουλος: Αβέβαιο το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα – Τι είπε για το Πάσχα στο χωριό

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ