• Κοινωνία

    Σοκ στο Μενίδι: Με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά βρέθηκε 40χρονη στη μέση του δρόμου – Είχε καταγγείλει τον σύζυγό της 3 φορές

    • NewsRoom
    Εικόνα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη γυναίκα στο Μενίδι

    Εικόνα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη γυναίκα στο Μενίδι


    Με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά εντοπίστηκε νεκρή μία 40χρονη γυναίκα, στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

    Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το μαχαίρι είχε εντοπιστεί κοντά της, τελικά ήταν καρφωμένο στην κοιλιακή χώρα του θύματος.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα, είχε μαζί της την τσάντα της και το κινητό της, ωστόσο δεν έφερε ταυτότητα.

    Στη συμβολή της οδού Πάρνηθος και Αριστοτέλους έφτασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

    Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες στο σημείο για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

    Αναζητείται ο σύντροφός της

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη είχε καταγγείλει στην αστυνομία τον εν διαστάσει σύζυγό της τρεις φορές.

    Η τελευταία καταγγελία, μάλιστα, έγινε την Τρίτη του Πάσχα.

    Στο πλαίσιο των καταγγελιών στις οποίες είχε προβεί το θύμα, αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του εν διαστάσει συζύγου της (περίπου 50 ετών) προκειμένου να εξεταστεί από τις αστυνομικές αρχές.

    Την ίδια ώρα αναζητούνται μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τα όσα εκτυλίχθηκαν.

    Διαβάστε επίσης:

    Μειώθηκε κατά 42,9% η διέλευση πλοίων στη Διώρυγα του Σουέζ λόγω των επιθέσεων των Χούθι



    ΣΧΟΛΙΑ