• Κοινωνία

    Σοκ στο Αγρίνιο: Πατέρας εξέδιδε την ανήλικη κόρη του για τα χρήματα


    Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση, με εμπλεκόμενο ένα ανήλικο κορίτσι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις χθες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 57χρονος πατέρας εξέδιδε την 15χρονη κόρη του σε νυχτερινό μαγαζί, στο Αγρίνιο, όπου ζουν.

    Ο αδίστακτος πατέρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ προσήχθη και ένας ακόμη άνδρας, 53 ετών. Κατά του 57χρονου, που είναι ο πατέρας της 15χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, καθώς αποδείχθηκε ότι εξέδιδε την κόρη του σε τρίτους, έναντι αμοιβής.

    Ο 53χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αγρινίου κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης, έναντι αμοιβής. Όπως προέκυψε, ήταν ο άνθρωπος που έδωσε χρήματα στον πατέρα, για να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 15χρονης.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, οι ασελγείς πράξεις της συνεύρεσης του 53χρονου με το 15χρονο κορίτσι, αλλά και η χρηματική συναλλαγή, γινόταν σε καφέ – μπαρ στην περιοχή του Αγρινίου.

    Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.



    ΣΧΟΛΙΑ