• Κοινωνία

    Σοκ στην Κέρκυρα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αφού διαπίστωσε τον θάνατο του μωρού της

    • NewsRoom
    Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

    (φωτογραφία αρχείου)


    Τραγικό θάνατο από πνιγμό βρήκε βρέφος σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα.

    Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 30χρονη Βρετανίδα μητέρα του βρέφους, η οποία επισκέφτησε το νησί των Φαιάκων για διακοπές. Το βράδυ της Πέμπτης, όμως, αποδείχτηκε μοιραίο, καθώς η γυναίκα έβαλε το μόλις 4 μηνών μωρό της για ύπνο, αφήνοντας στο στόμα του το μπιμπερό με το γάλα όλη τη νύχτα για να το πιπιλάει και να αποκοιμηθεί.

    Στη συνέχεια, εκείνη πήγε για ύπνο. Όταν, όμως, ξύπνησε το επόμενο πρωί διαπίστωσε ότι το βρέφος δεν κινείται και δεν αντιδράει.

    Αναστατωμένη, η 30χρονη κάλεσε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για να ειδοποιήσουν γιατρό και να δουν τι συμβαίνει με το μωρό.

    Δυστυχώς, ο γιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του βρέφους, μάλλον από πνιγμό, ενώ η μητέρα στο άκουσμα της τραγικής είδησης επιχείρησε να πηδήξει από το μπαλκόνι του δωματίου της.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία στιγμή την κράτησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και της έσωσαν τη ζωή.

    Η Βρετανίδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη. Αύριο θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος προκειμένου να αποδοθούν ή όχι ευθυνες στην μητέρα για τον θάνατό του.



    ΣΧΟΛΙΑ