ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη χθες από την ΕΛΑΣ ένας 53χρονος Αιγύπτιος με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την 37χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα στις 26 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε καβγάς με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι υδραυλικός και ιεροψάλτης, να απωθήσει την σύζυγό του ρίχνοντάς στο πάτωμα. Κατά την διενεργηθείσα νεκροτομή, παρατηρήθηκαν ευρήματα ενδεικτικά στραγγαλισμού.
Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στο σαλόνι του σπιτιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί.
Σημειώνεται ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι καθώς λίγες ώρες νωρίτερα ο 53χρονος τα είχε αφήσει στο σχολείο.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: «Ανάσα» στις αγορές και σενάρια «ήπιας προσγείωσης» – Τι προβλέπει η Fed για τα επιτόκια
- Χρηματιστήριο: Κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 δισ. ο ΑΔΜΗΕ, πάνω από το 1,21 ευρώ η Bally’s, μαζεύτηκαν τα κέρδη στα ΕΛΠΕ, πτωτική η ΔΕΗ μετά από 10 μέρες
- Apple: Αυξήσεις τιμών στα προϊόντα της προανήγγειλε ο Τιμ Κουκ λόγω του υψηλού κόστους για chip μνήμης
- Austriacard: Ο Νικόλαος Λύκος αποδέχθηκε τη δημόσια πρόταση της Dai Nippon Printing για 27,1 εκατ. μετοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.