• Κοινωνία

    Σοκ στη Ρόδο: Νεκρός από κεραυνό 26χρονος

    • NewsRoom
    Κεραυνός πέφτει σε θάλασσα


    Νεκρός από κεραυνό έπεσε στη Ρόδο ένας 26χρονος Βρετανός τουρίστας ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα.

    Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Αγάθης και έκανε μπάνιο ενώ έβρεχε. Παρά τις εκκλήσεις των υπόλοιπων τουριστών να βγει έξω, εκείνος παρέμεινε στη θάλασσα, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

    «Περίπου 10 λεπτά που ήμουν στο μαγαζί, τον έβλεπα πάνω στη σανίδα μέσα στο νερό, με πολλή βροχή, κεραυνούς γύρω-γύρω. Είπα σε έναν φίλο “μήπως να του πούμε να βγει έξω από το νερό γιατί μπορεί να πέσει κεραυνός;”», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA.

    Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ο αυτόπτης μάρτυρας είδε με σοκ να πέφτει κεραυνός στη θάλασσα.

    Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας.

    Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια άλλων λουόμενων ο 26χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στη στεριά, όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

    «Το παιδί έγινε μπλε»

    «Ξαφνικά ακούω την κοπέλα να φωνάζει “βοήθεια”. Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Σε μια φάση είδα να γίνεται μπλε πια το παιδί. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει. Η κοπέλα φώναζε το όνομά του, ξαφνικά τα μάτια του έκλεισαν», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

    Ταυτόχρονα, ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου θα διενεργήσουν σχετική έρευνα για το τραγικό αυτό περιστατικό.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ