• Κοινωνία

    Σοκ στη Λαμία: Πέθανε 13χρονη μαθήτρια μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας

    • NewsRoom
    εκαβ


    Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος 13χρονης μαθήτριας στη Λαμία, έπειτα από εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, η 13χρονη εισήχθη στα επείγοντα στου Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς είχε οξύ πόνο στην κοιλιακή της χώρα. Στη συνέχεια, αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις διακομίσθηκε στις 15:00 το μεσημέρι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου στις 19:00 το απόγευμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

    Στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, το άτυχο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή, με τους γιατρούς να προσπαθούν για μια ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια επίσημη απάντηση στους γονείς.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επέμβαση πήγε καλά, ωστόσο η αντιβίωση η οποία χορηγήθηκε στην 13χρονη μαθήτρια ήταν αυτή που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

    Την επίσημη αιτία θανάτου της άτυχης μαθήτριας θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα γίνει σήμερα, Δευτέρα.

    Από την ενημέρωση από τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και τη Γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου, σήμερα, Δευτέρα, στο σχολείο θα βρεθούν ψυχολόγοι για την υποστήριξη των παιδιών, ενώ την Τρίτη, που πιθανότατα θα γίνει η κηδεία της 14χρονης το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

    «Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω»

    Σε επικοινωνία που είχε το lamiareport με τον πατέρα της 13χρονης μαθήτριας είπε: «Δεν ξέρουμε ακόμα από τι “έφυγε” το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτει 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη…», τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς ήδη έχουν καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας, σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος των γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου όπως υποστηρίζουν οι γονείς χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Επιστρέφει στη Ρόδο ο 19χρονος κατηγορούμενος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο τραγωδία στη Λαμία εξαιτίας μιας τσίχλας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στα Σεπόλια: Ένας νεκρός από πυρκαγιά



    ΣΧΟΛΙΑ