ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης όπου νοσηλευόταν άφησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες το 17χρονο κορίτσι που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ κι ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες το κορίτσι, έπειτα από τεστ στα οποία υποβλήθηκε, είχε διαγνωσθεί εγκεφαλικά νεκρή.
Διαβάστε επίσης:
Διπλή κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του Όλιβερ ζητά ο Άρειος Πάγος
Ιαπωνία: Ο αριθμός των αγνοουμένων από τον σεισμό ξεπερνά τους 300
Περιέλουσε τη σύζυγό του με εύφλεκτο υλικό και της έβαλε φωτιά μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UFO: Τα αρχεία εντείνουν τη συζήτηση σχετικά με τα μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα
- Βρετανία: Παρουσιάστηκε από τη Νίκη Κεραμέως η ελληνική αγορά εργασίας στο London School of Economics
- Καραϊβική: Νοροϊός σε κρουαζιερόπλοιο με πάνω από 100 ασθενείς
- Ξένοι οίκοι για Πειραιώς, Εθνική και Eurobank: Οι τιμές στόχοι έως €17, τα σενάρια ανόδου και το μεγάλο στοίχημα των τραπεζών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.