ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, μια 26χρονη γυναίκα από την Αιθιοπία γιατί φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μόλις 6 μηνών βρέφος της.
Ειδικότερα, τα μεσάνυχτα της 10ης Φεβρουαρίου το βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από την νεκροψία νεκροτομή, διαπιστώθηκε πως το αγοράκι είχε κακώσεις που του επέφεραν τον θάνατο. Η μητέρα με το μωρό έμεναν σε διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων, μαζί με μία άλλη Αφρικανή.
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 26χρονη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Η γυναίκα ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Δευτέρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Γενική Εκπαίδευση και σε Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
- Ταξί: Απεργοί επιτέθηκαν σε οδηγό που δούλευε στο Σύνταγμα, τον έβρισαν και του πέταξαν καφέδες
- Στενά του Ορμούζ: Ακόμα ενα υπερδεξαμενόπλοιο με ιρακινό πετρέλαιο πέρασε με κλειστό σήμα
- Η Novibet ανεβάζει ρυθμούς στη Βραζιλία: Νέα γραφεία 2.000 τ.μ. με περισσότερους από 300 εργαζόμενους στο Σάο Πάολο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.