ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανήλικος Ρομά χτύπησε με σιδερογροθιά τον φύλακα του σχολείου στα Άνω Λιόσια, την ώρα που περιφρουρούσε το κτίριο. «Εκτελούσα το έργο μου σαν άνθρωπος και σαν πατέρας του παιδιού μου. Δυστυχώς δεν τους άρεσε αυτό γιατί είχαν κάνει το σχολείο καφενείο» είπε ο φύλακας στο κεντρικό δελτίο του Αnt1 από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλεύεται.
H μπουνιά στο πρόσωπό από τον 15χρονο μάλιστα ήταν τόσο δυνατή που του έσπασε την αριστερή γνάθο.
Οι μαθητές στο σχολείο Ανω Λιοσίων πραγματοποιούν για τρίτη μέρα κατάληψη με βασικό τους αίτημα να είναι η ασφάλεια.
Οπως αναφέρουν μάλιστα οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι είναι στο πλευρό τους, τα περιστατικά βίας κατά των μαθητών την ώρα που αυτά βρίσκονται στο σχολείο είναι επανειλημμένα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε πώς άλλαξε χρώμα η θάλασσα στο Ναυάγιο μετά το σεισμό (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προειδοποίηση Τσελέντη για τους μετασεισμούς στη Ζάκυνθο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Αρνητικά πρόσημα με την Orsted να καταγράφει απώλειες -12,67%
- Θεμιστοκλέους: Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για τη δυνατότητα να αγωνιστώ για την Ανατολική Αττική
- Μάριος Ηλιόπουλος: Έχω μεγάλους Στόχους, Πάθος και Όραμα για την ΑΕΚ
- Έσπασε τα 4.400 δολάρια ο χρυσός, σε νέα ιστορικά υψηλά και το ασήμι – Πού οφείλονται τα μεγαλύτερα ετήσια κέρδη από το 1979