ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η προσπάθεια της ελληνικής ΕΜΑΚ στο Χατάι
Δεν τα κατάφερε να βγει σώα η μικρή Φατμά παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ελληνικής ΕΜΑΚ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία, οι διασώστες προσπαθούν να απομακρύνουν κομμάτια από τσιμέντο και να ανοίξουν δίοδο ώστε να φθάσουν στο κοριτσάκι, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μεταδίδει η ΕΡΤ.
Συγκλονιστικές εικόνες από τις προσπάθειες
Τον 50χρονο πατέρα κατάφερε να απεγκλωβίσει η ελληνική ΕΜΑΚ, στην πόλη Αλεξανδρέτα (Χατάι) της Τουρκίας.
Τον άντρα παρέλαβε τραυματισμένο ένα ασθενοφόρο.
Δείτε βίντεο με τον απεγκλωβισμό του 50χρονου:
Λίγη ώρα αργότερα η 6χρονη αδερφή της Φατμέ ανασύρθηκε ζωντανή, χάρη στην επιμονή Έλληνα διασώστη που δεν έφυγε από το σημείο και συνέχισε να ψάχνει.
Τη στιγμή που το 6χρονο κοριτσάκι βγαίνει από τα συντρίμμια, οι παρευρισκόμενοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ οι διασώστες ξεσπούν σε κλάματα από την συγκίνηση.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Τέσσερις συλλήψεις έπειτα από «προκλητικά» μηνύματα για τον σεισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Αποκάλυψε πειθαρχική έρευνα από το Υπ. Εσωτερικών για την ορκωμοσία Κωνσταντίνου στον δήμο Αθηναίων
- Πιο πιθανή από ποτέ η ηχηρή επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης και αλλάζει τα πάντα στο «Μπερναμπέου»
- Χρυσός: Στο επίκεντρο ξανά λόγω Ιράν και ισχυρής ζήτησης από την Κίνα – Πάνω από τα 4.700 δολ.
- ΔΕΗ Tour of Hellas 3ο ετάπ: Από Βόλο – Λαμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.