• Κοινωνία

    Σεισμός στη Σάμο: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του αδικοχαμένου Άρη

    • NewsRoom


    Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου Άρη, που έχασε τη ζωή του μαζί με την κοπέλα του, Κλαίρη, από τον ισχυρότατο σεισμό που έπληξε τη Σάμο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Ο Αλέξης Κομνηνός, πατέρας του Άρη και γνωστός δημοσιογράφος στο νησί έκανε ρεπορτάζ και ενημέρωνε τα αθηναϊκά Μέσα για τον ισχυρό σεισμό, ενώ παράλληλα έψαχνε τον γιο του εκείνη την ώρα. Ωστόσο, τόσο ο γιος του όσο και η κοπέλα του γιου του είχαν καταπλακωθεί από τοίχο.

    «Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαίρη για σένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου», έγραψε ο Αλέξης Κομνηνός.

    Η ανάρτηση του πατέρα του 17χρονου Άρη

    Ο Άρης και η Κλαίρη βρέθηκαν αγκαλιασμένοι κάτω από τα συντρίμμια σκορπώντας θλίψη στη Σάμο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

    Λίγο νωρίτερα είχε κάνει μια ακόμα ανατριχιαστική ανάρτηση για το χαμό του γιου του αλλά και της Κλαίρης.

    «Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια. Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου Κλαίρη».

    Δείτε την ανάρτηση:

    Η ανάρτηση του πατέρα του 17χρονου Άρη
    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ