ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής την Εύβοια.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 4 χιλιόμετρα δυτικά της Χαλκίδας και το εστιακό του βάθος στα 5 χιλιόμετρα.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η κόσμηση και το κόσμημα στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου
- Μητσοτάκης: «Η φύση ξεπέρασε κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό» – Άμεση στήριξη στους πυρόπληκτους – Μηνύματα για μεταναστευτικό, Υγεία και οικονομία
- Νέα εποχή για την ελληνική αγορά crypto: Οι πρώτες άδειες MiCA, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι των επενδύσεων
- Διπλό σχέδιο άμυνας απέναντι στην ακρίβεια: Επιδότηση καυσίμων, φοροελαφρύνσεις και παρεμβάσεις στις τιμές ενόψει ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.