• Κοινωνία

    Συντετριμμένη η χήρα του Δημήτρη Γραικού: «Είναι λύτρωση, τώρα θα ξέρω ότι είναι κάπου…»

    • NewsRoom


    Ο 59χρονος Δημήτρης Γραικός  χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του, ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία.

    Από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε αποκαλυφθεί πως ο Δημήτρης Γραικός είχε ραντεβού την ίδια νύχτα με ένα πρόσωπο, το οποίο όμως αρνούνταν το γεγονός. Το πρόσωπο το οποίο θα συναντούσε πριν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γραικός είχε υποστηρίξει ότι δεν τον γνώριζε ούτε κατ’ όψιν. Υποστήριξε τότε ότι πρέπει να έφυγε μόνος του και να κρύβεται.

    Για την εξαφάνιση του επιχειρηματία είχε μιλήσει και η σύζυγός του στην εκπομπή, η οποία εστίασε στη συναλλαγή που είχε ο άνδρας της με έναν έμπορο στο χώρο των σφαγείων πριν χαθεί, αμφισβητώντας ότι του έδωσε τις δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ που ανέφερε.

    Από την πλευρά του ο έμπορος, που εν τέλει ομολόγησε πως τον σκότωσε, είχε μιλήσει τότε και αυτός στην δημοσιογράφο.

    Ο έμπορος υποστήριξε πως ήταν το πρώτο άτομο που έψαξε εξονυχιστικά η αστυνομία μετά την εξαφάνιση και πως τα στοιχεία που κατέθεσε επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του.

    Δυόμισι χρόνια αργότερα, ο Δημήτρης Γραικός εντοπίζεται την Πέμπτη (30/5) θαμμένος σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη μαζί με το αγροτικό του αμάξι.

    Η σύζυγός, του μιλώντας στο Newsit.gr, δήλωσε ότι νιώθει ότι η εξέλιξη αυτή είναι μια λύτρωση καθώς πια θα ξέρει που βρίσκεται ο άνθρωπός της και θα μπορεί να κάνει έστω ένα τρισάγιο στη μνήμη του.

    «Τι να σας πω; Τι να πω μετά από δυόμισι χρόνια και όλα αυτά που έχουμε περάσει; Ότι, εντάξει, είμαι ικανοποιημένη, ότι επιτέλους τελείωσε, ότι θα αναπαυθεί η ψυχή του, η δική του και η δική μας…».

    «Να σας πω κάτι… εγώ πιστεύω, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, άσχετα με τα όσα γράφτηκαν και τα όσα είπαν, ότι όλοι είναι καλοί. Ότι είναι αδύνατον, πώς μπορεί να σκοτώσεις έναν άνθρωπο να αφήσεις ορφανά δύο παιδιά, να κλείσεις ένα σπίτι; Με τι καρδιά; Έλεγα «δεν είναι δυνατόν». Μου είπαν ότι κι αυτός έχει τρία παιδιά. Και να σας πω και κάτι, μερικές φορές έλεγα, όταν μου έλεγαν ότι «αν έγινε κάτι το έκανε αυτός», έλεγα «μα, αυτός ο άνθρωπος, από ό,τι μου είχαν πει, κάθε μέρα στα σφαγεία διαχειρίζεται πολλά λεφτά, γιατί να το κάνει αυτό στον Δημήτρη;», «Για τα χρήματα, για τα χρήματα, για οικονομικούς λόγους έγινε ό,τι έγινε» λέει η γυναίκα του θύματος.

     

    Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit.gr η Δέσποινα Γραικού 

     



    ΣΧΟΛΙΑ