• Κοινωνία

    Συνομιλία Ζελένσκι με Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ για τα 35 εκατ. που συγκέντρωσαν – «Ζεύγος αστέρων που πιστεύει στη νίκη μας»

    Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ

    Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ


    Επικοινωνία με τους ηθοποιούς Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ είχε την Κυριακή ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελέσνκι.

    Το ζευγάρι συγκέντρωσε και δώρισε το χρηματικό ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη των προσφύγων που εγκαταλείπουν την Ουκρανία, εν μέσω της ρωσικής εισβολής.

    Η 38χρονη Μίλα Κούνις, η οποία γεννήθηκε στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας, μαζί με τον σύζυγό της, Άστον Κούτσερ ξεκίνησαν ένα GoFundMe λογαριασμό στις 3 Μαρτίου για να χρηματοδοτήσουν τις εταιρείες Flexport και Airbnb με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

    Η Flexport είναι μια εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων που μεταφέρει προμήθειες σε πρόσφυγες σε όλη την Ευρώπη και η Airbnb τους παρέχει δωρεάν, βραχυπρόθεσμη στέγαση.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

    Ζελένσκι: «Αστέρες που πιστεύουν ειλικρινά σε εμάς, στη νίκη μας, στο μέλλον μας»

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας έγραψε στο Twitter επαινετικά λόγια για το ζευγάρι, τονίζοντας ότι ήταν «από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στη θλίψη μας».

    Συνέχισε λέγοντας, «Έχουν ήδη συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια δολάρια και τα στέλνουν στο @flexport & @Airbnb για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες».

    «Ευχαριστώ για την υποστήριξή τους. Εντυπωσιασμένοι από την αποφασιστικότητά τους. Εμπνέουν τον κόσμο. #StandWithUkraine», κατέληξε ο ίδιος.

    Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ο Ζελένσκι είπε για τους Κούτσερ και Κούνις ότι είναι ένα «ζεύγος αστέρων που πιστεύει ειλικρινά σε εμάς, στη νίκη μας, στο μέλλον μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιο διάσημο μοντέλο θα διαθέσει όλες τις αμοιβές του από την πασαρέλα στην Ουκρανία και ποιος σχεδιαστής επέλεξε τη σιωπή;



    ΣΧΟΛΙΑ