• Κοινωνία

    Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Παραγουάης ο Ροναλντίνιο


    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της Παραγουάης με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ και πρώην ποδοσφαιριστή, Ροναλντίνιο.

    Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αλλά και της Εθνικής Βραζιλίας, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο της Παραγουάης για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων μαζί με τον αδερφό του, Ρομπέρτο.

    Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που έχει βγάλει η Βραζιλία, παρουσίασε για άγνωστο λόγο με τον αδερφό του κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο διαβατήρια με υπηκοότητα Παραγουάης και σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Nacion», κρατήθηκαν για ώρες στο αεροδρόμιο και τελικά μένουν υπό περιορισμό στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου τους, ενώ έχει εκδοθεί σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης.

    Ο Ροναλντίο μαζί με τον αδερφό του είχαν προσκληθεί από τον ιδιοκτήτη καζίνο Νέλσον Μπελότι για φιλανθρωπικές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ είχε προγραμματίσει να προωθήσει και το βιβλίο του «Genius in life».

    Οι δικαστικές αρχές της Βραζιλίας είχαν αφαιρέσει από τον Ροναλντίνιο το διαβατήριό του και του είχαν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα, επειδή του είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων και δεν το πλήρωσε και μάλλον γι αυτό προέβη σε αυτήν την ενέργεια.



    ΣΧΟΛΙΑ