ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές στον προπονητή της ιστιοπλοϊας, τον οποίο μια 21χρονη σήμερα αθλήτρια κατήγγειλε ότι τη βίαζε όταν ήταν 11 χρονών.
Ο προπονητής συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασελγεία.
Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος που διενεργεί έρευνα, κάτω από άκρα μυστικότητα έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίθεση στη Νομική: Στο «μικροσκόπιο» ο πυροσβεστήρας που χρησιμοποίησαν οι δράστες
- Δήμας: «Την επόμενη εβδομάδα υπογράφουμε τη σύμβαση για τον ΒΟΑΚ» – Πότε παραδίδεται ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος
- Σκιάθος: Τα έργα συντήρησης στα μοναστήρια του νησιού επισκέφθηκε η Λ. Μενδώνη
- Η πολιτική Τραμπ στους δασμούς φέρνει ρωγμές στην παγκόσμια οικονομία – Πρώτες ενδείξεις από ΗΠΑ, Κίνα και Ευρωζώνη
