• Κοινωνία

    Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ομολογία-σοκ από τον προπονητή της – «Ήθελα να παντρευτούμε»

    • NewsRoom


    Σοκ προκαλεί ο προπονητής ιστιοπλοΐας, ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια τον βιασμό της τότε 11χρονης αθλήτριας Ναυτικού Ομίλου που είχε καταγγείλει η Σοφία Μπεκατώρου.

    Ο προπονητής μίλησε στο Mega και μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το 11χρονο κορίτσι, δηλώνοντας μάλιστα ότι την αγαπάει και ότι θέλει ακόμα και σήμερα να την παντρευτεί.

    Ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος απολύθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση με το ανήλικο κορίτσι ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι δεν πρόκειται για βιασμό, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε.

    Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός και άγνοια για τον βιασμό του κοριτσιού.

    «Δεν μπορώ να δεχτώ τον βιασμό, είναι κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω πως υπήρξε βιασμός, βιασμός είναι μια φορά… Απεναντίας, ήθελα να παντρευτούμε, κάναμε γιορτές μαζί», λέει μεταξύ άλλων.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση Μπεκατώρου: Νέα παραίτηση από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

    Η συγκλονιστική περιγραφή της Σοφίας Μπεκατώρου: Δεν μου συγχώρησα ότι δεν έσπρωξα, ότι δεν φώναξα, ότι δεν τον κατήγγειλα



    ΣΧΟΛΙΑ