ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι έλεγχοι από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στις εταιρείες ταχυμεταφορών.
Σήμερα, κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας SPEEDEX μετά από καταγγελίες για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλες τις εταιρείες του κλάδου και αν διαπιστωθεί εναρμονισμένη πρακτική το θέμα θα παραπεμφθεί, για περαιτέρω έλεγχο, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορικές, από τον χθεσινό έλεγχο στα γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής δεν υπήρξαν επιβαρυντικά ευρήματα για την επιβολή προστίμου, ενώ όπως σημειώνεται, οι έλεγχοι είναι συνεχείς σε όλο το εύρος της αγοράς και όλες οι καταγγελίες ελέγχονται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Θα ψηφίσω την άρση ασυλίας για να μην μείνει πάνω στην παράταξη καμία σκιά αλλά έλεος με την υποκρισία
- Οικονομικός «στραγγαλισμός» προς τη Βαγδάτη: Οι ΗΠΑ μπλοκάρουν δολάρια και στρατιωτική συνεργασία, λέει η WSJ
- Ανάλυση CNN: Γιατί κατέληξε σε παράταση της εκεχειρίας ο Ντόναλντ Τραμπ – Το παρασκήνιο
- Πετρέλαιο: Κοντά στα 100 δολάρια ξανά το Brent παρά την παράταση της εκεχειρίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.