ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εναέρια μέσα και ομάδες «Δευκαλίωνα» και «Ξενοκράτη» συμμετέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στα μέτωπα των πυρκαγιών σε Κουβαρά, Λουτράκι και Καπαρέλλι Βοιωτίας.
Συγκεκριμένα, στον Κουβαρά διατέθηκαν δύο αεροσκάφη CL-215 και δύο CL-415, δύο ομάδες «Δευκαλίων», 22 άτομα συνολικά, καθώς και μια ομάδα «Ξενοκράτη» οκτώ ατόμων.
Για το μέτωπο του Λουτρακίου, διατέθηκαν δύο αεροσκάφη CL-215, δύο ελικόπτερα Chinook, δύο προωθητές γαιών καθώς και μια ομάδα «Δευκαλίων» έντεκα ατόμων.
Στο Καπαρέλλι Βοιωτίας διατέθηκαν δύο αεροσκάφη CL-215 και δύο PZL.
Διαβάστε επίσης:
Στέργιος Καλπάκης: Η σκέψη μας στους κατοίκους και όσους δίνουν την υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες
Μήνυμα του 112 για εκκένωση των περιοχών Καλαμάκι Ισθμίων και Παράδεισος λόγω δασικής πυρκαγιάς
Πολιτική Προστασία: Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη για τις δασικές πυρκαγιές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Με το παρόν νομοσχέδιο κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για τη δημιουργία ενός πιο σύγχρονου συστήματος υγείας
- Eurobank Equities για AVAX: Τιμή στόχος €4,85 και περιθώριο ανόδου άνω του 50%
- «Βουτιά» στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου εν αναμονή ιστορικής συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει με το ράλι στην Metlen;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.