• Κοινωνία

    Συναγερμός στο Τέξας: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε εκκλησία (upd)

    • NewsRoom
    Αστυνόμος στις ΗΠΑ


    Συναγερμός σήμανε στην πόλη Γουάιτ Σέτλμεντ του Τέξας των ΗΠΑ, ένα  βορειοδυτικό προάστιο του Φορτ Γουόρθ, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στην Εκκλησία του Χριστού.

    Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CBS κάνει λόγο για δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματισμένο, ενω το NBC μεταδίδει πως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις τραυματίες, ωστόσο ο ένας εξέπνευσε αμέσως μετά την διακομιδή του, ενώ ένας δεύτερος λίγο αργότερα.

    Η πυροσβεστική υπηρεσία του Φορτ Γουόρθ εξέδωσε ειδοποίηση για «ενεργή απειλή» γύρω στις 11.30 π.μ. τοπική ώρα (19:30 ώρα Ελλάδας) και συνδράμει τις επιχειρήσεις επί τόπου, σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του δικτύου CBS πως ένας άνδρας που κρατούσε όπλο πλησίασε έναν βοηθό ιερέα την ώρα της Θείας Κοινωνίας και άνοιξε πυρ προτού πυροβοληθεί από κάποιον που παρακολουθούσε τη λειτουργία.

    Οι αρχές πιστεύουν πως ο επιτιθέμενος είναι μεταξύ των τριών ανθρώπων που έχουν πυροβοληθεί αλλά δεν είναι γνωστό αν έχει σκοτωθεί ή αν έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με το CBS 11.

    Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς καταγράφηκε σε βίντεο καθώς η λειτουργία μεταδιδόταν απευθείας από το YouTube, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.



    ΣΧΟΛΙΑ