ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυψέλη: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για γηροκομείο που έκλεισε από την Περιφέρεια – «Μας απειλούσαν για να δίνουμε ηρεμιστικά σε ηλικιωμένους»
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωάννου Δροσοπούλου 105 Α, στην Κυψέλη.
Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ξέσπασε λίγο πριν από τις 05.00 σήμερα, Τρίτη, σε ηλεκτρικό πίνακα διαμερίσματος.
Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Εκκενώθηκε η πολυκατοικία
Οι ένοικοι χρειάστηκε, μάλιστα, να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους, με τη βοήθεια των πυροσβεστών, καθώς υπήρχε έντονο πρόβλημα από τους καπνούς.
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, παρά μόνο η αναστάτωση που προκλήθηκε μέσα στη νύχτα στους ενοίκους των διαμερισμάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ulrik Fugmann (BNP Paribas Asset Management) στο mononews: Γιατί η ενέργεια είναι «ο τρόπος» να παίξει κάποιος το play του AI
- Η διαχρονική γοητεία του Alhambra: Πώς η Van Cleef & Arpels μεταμορφώνει το πιο εμβληματικό της κόσμημα σε σύμβολο της νέας πολυτέλειας
- «Ελευθέρας» σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα στην πορεία προς την… «Ιθάκη» – Το μεγάλο ραντεβού στο Παλλάς
- Νέο συμβόλαιο για την ΤΕΚΑΛ στο Ελληνικό: Έργο 40 εκατ. ευρώ για τα The Cove Residences