ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης, διότι πέταξαν τρικάκια μέσα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Όπως έγινε γνωστό, κατά τις 9.30 το πρωί, τα συγκεκριμένα άτομα ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του δικαστικού μεγάρου απ’ όπου πέταξαν τα τρικάκια, με συνθήματα υπέρ του πολυ-ισοβίτη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ενώ επιχείρησαν να κρεμάσουν και πανό.
Έγιναν όμως αντιληπτοί από αστυνομικούς του τμήματος τάξης δικαστηρίων που τους προσήγαγαν, ενώ διατάχθηκε από τον εισαγγελέα η κράτησή τους για διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Στο μεταξύ, νωρίτερα έγιναν δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών εντός των δικαστηρίων και, όπως αποδείχθηκε από τις επιτόπιες έρευνες των αστυνομικών, επρόκειτο για «φάρσες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πηγές ΝΔ: Ένα χρόνο νωρίτερα έσπασε το «φράγμα» των €1.500 ο μέσος μισθός
- Novo Nordisk: Προειδοποίηση για πτώση των πωλήσεων λόγω εντονότερου ανταγωνισμού στις ΗΠΑ
- Ποιος είναι ο 54χρονος Έλληνας που συνελήφθη για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία
- Δίκη Λεπέν: Ο Εισαγγελέας προτείνει επικύρωση των ποινών – Μεταξύ τους η στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.