ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, με πολίτες που συμμετέχουν στην έκτακτη αιμοδοσία για τους τραυματίες από την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.
Συνολικά, 36 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ ακόμη 66 τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στην κεντρική πλατεία Λάρισας από τις 9:00 έως τις 14:00.
Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Λαρισαίων στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Οικος Celia Kritharioti στην Εβδομάδα Υψηλης Ραπτικης στο Παρίσι
- Reuters: Το κύμα αμφισβήτησης στο Ιράν ενισχύεται, αλλά το καθεστώς δεν εμφανίζει τα ρήγματα που θα οδηγούσαν στην ανατροπή του
- ΗΠΑ: Στο Πεντάγωνο ο Grok παρά την παγκόσμια κατακραυγή – Σε αναζήτηση «εξωγήινων» ο Μασκ
- Τραμπ σε διαδηλωτές Ιράν: «Η βοήθεια είναι καθ’ οδόν»