ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, με πολίτες που συμμετέχουν στην έκτακτη αιμοδοσία για τους τραυματίες από την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.
Συνολικά, 36 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ ακόμη 66 τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στην κεντρική πλατεία Λάρισας από τις 9:00 έως τις 14:00.
Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Λαρισαίων στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Πρόταση βόμβα από την Κομισιόν για φόρο στις μεγάλες επιχειρήσεις εντός της ΕΕ
- Warner Bros: Η καινούργια ταινία Superman έχει ήδη αποφέρει έσοδα 22,5 εκατομμύρια πριν το επίσημο ντεμπούτο
- Υπουργείο Εργασίας: Πληρωμές για 64.198 δικαιούχους από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα
- Τραμπ: Έφτασε στο Τέξας μια εβδομάδα μετά τις φονικές πλημμύρες με τα 120 θύματα
