• Κοινωνία

    Σύγκρουση φορτηγών πλοίων ανοιχτά των Κυθήρων

    • NewsRoom
    Σκάφος του Λιμενικού

    Σκάφος του Λιμενικού


    Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων σημειώθηκε ανοιχτά των Κυθήρων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Μega, η σύγκρουση σημειώθηκε βορειοδυτικά των Κυθήρων, ενώ το ένα πλοίο έχει σημαία της Μάλτας και το άλλο της Λιβερίας. Στο σημείο της σύγκρουσης σπεύδουν παραπλέοντα σκάφη, σκάφη του λιμενικού και άλλες φορτηγίδες.

    Εάν κριθεί απαραίτητο, στο σημείο θα φτάσουν και ρυμουλκά, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο. Τέλος, σημειώνεται πως οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.

    Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, από τη σύγκρουση των δύο φορτηγών πλοίων, στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων. Σήμερα, στις 6.15 το πρωί, 10 μίλια δυτικά των Κυθήρων, φορτηγό πλοίο, με σημαία Λιβερίας και 24 άτομα πλήρωμα, έπεσε με την πλώρη στη μέση άλλου φορτηγού, με σημαία Μάλτας και 18 άτομα πλήρωμα.

    Από τη σύγκρουση το πλοίο με σημαία Μάλτας που ήταν φορτωμένο με σιδηρομετάλλευμα και είχε προορισμό την Ισπανία, υπέστη ρήγμα και εισροή υδάτων. Το πλοίο με σημαία Λιβερίας έχει υποστεί υλικές ζημιές στην πλώρη και μεταφέρει λίπασμα με προορισμό τη Βουλγαρία.

    Στο σημείο του ατυχήματος βρίσκεται πλωτό του Λιμενικού, ενώ σπεύδει ρυμουλκό, δύο φορτηγίδες και τέσσερα παραπλέοντα πλοία

    Διαβάστε επίσης:

    Κορονοϊός: Ποιες περιοχές μπαίνουν από σήμερα στο «βαθύ κόκκινο»

    Αίθριος ο καιρός σήμερα – Έρχεται αφρικανική σκόνη

    Έφοδος σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα – Λειτουργούσε με ζωντανή μουσική

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ