• Κοινωνία

    Συγκλονίζει γνωστή εικαστικός: «Ο άνδρας μου με μαχαίρωσε στο λαιμό όταν του ζήτησα διαζύγιο»

    • NewsRoom

    Η Μαρίνα Τσιάρα


    H εικαστικός Μαρίνα Τσιάρα συγκλονίζει, αποκαλύπτοντας την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύζυγό της όταν του ζήτησε να χωρίσουν. H αποκάλυψη γίνεται λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους από το δολοφονικό μαχαίρι του πρώην συντρόφου της.

    «Μέναμε μαζί, τον συντηρούσα και οικονομικά τον τελευταίο καιρό. Η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο, δεν ήθελα πλέον να είμαι μαζί του μετά από 6,5 χρόνια και του ζήτησα διαζύγιο” δήλωσε στον Alpha, με την εικαστικό να υπογραμμίζει ότι αρχικά ο πρώην σύντροφός της ήταν πολύ χαλαρός και της έλεγε μάλιστα ότι τη νοιάζεται.

    Η περιγραφή της για τη στιγμή που της επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο λαιμό, σοκάρει. «Τελειώνουμε μια συζήτηση. Βγαίνω εγώ από το στούντιό μου. Ήταν πάρα πολύ ήρεμος. Κανένας καβγάς. Δεν είχε πιει, δεν είχε πάρει χάπια. Εγώ πάω στην κουζίνα. Ήρθε από πίσω και με μαχαίρωσε κατά μήκος της καρωτίδας στην ψύχρα, χωρίς κανέναν καβγά, χωρίς τίποτα. Εγώ ήμουν σε σοκ, κράταγα τον λαιμό μου και τον κοίταγα και του έλεγα: “Τι κάνεις;”.
    Όταν είδε ότι δεν είχα πεθάνει με έριξε στο πάτωμα, ανέβηκε πάνω μου, άρχισε να με στραγγαλίζει με την ανοιχτή καρωτίδα και με κοίταζε στα μάτια. Τον δάγκωσα, μου άφησε το χέρι, πήρε το μαχαίρι και με ξαναχτύπησε. Τον κλώτσησα και κατάφερα να φύγω. Έτρεξα έξω από το σπίτι. Έχασα πολύ αίμα και φώναζα βοήθεια», είπε η Μαρίνα Τσιάρα.

    Σύμφωνα με την ίδια, οι γείτονες έσπευσαν να τη βοηθήσουν καλώντας ασθενοφόρο και αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον πρώην σύζυγό της.

    “Αυτός έκανε το κλασικό που κάνουν όλοι. Αυτοτραυματίστηκε. Φυσικά δεν έπαθε τίποτα. Έκανε κάτι επιφανειακά χτυπήματα” σημείωσε και έδειξε το σημάδι στο λαιμό της από την επίθεση που δέχτηκε.

    Μάλιστα, η Μαρίνα Τσιάρα τόνισε ότι ενώ αρχικά στο νοσοκομείο ο πρώην σύζυγός της παραδέχτηκε ότι της έκανε κακό, μόλις ηρθε ο δικηγόρος του άλλαξε την κατάθεσή του. “Είπε ότι δεν θυμάται τίποτα, ότι είχε πιει αλκοόλ, ότι είχε πάρει χάπια και ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

    Διαβάστε επίσης:

    «Πράσινο φως» από Κομισιόν στο νόμο Πιερρακάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια
    Τραγωδία: 17χρονη πέθανε από ανακοπή καρδιάς – Η συγκινητική ιστορία της
    Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια πριν την δολοφονία της Κυριακής – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ