ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζει η στιγμή που η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα βγήκε έξω από την δικαστική αίθουσα και σηκώνοντας ψηλά τα χέρια της φώναζε, καταχειροκροτούμενη από το πλήθος, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.
Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα με ανεξίτηλο αποτύπωμα για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία, καθώς ένοχη κρίθηκε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Ένοχοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πέρα από τον Γιώργο Ρουπακιά, κρίθηκαν οι 15 από τους 17 κατηγορουμένους, όπως και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την επίθεση στο ΠΑΜΕ.
Ένοχοι και οι πέντε για την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες.
Συγκίνηση και χειροκροτήματα από το πλήθος των 20.000 ανθρώπων που φώναζε «Δεν είναι αθώοι, οι Ναζί στη φυλακή» έξω απο το Εφετείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις
- Jefferies και Deutsche Bank βλέπουν νέο κύκλο υψηλών αποδόσεων για τις ελληνικές τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.