ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λεπτό προς λεπτό περιέγραψε την επιχείρηση διάσωσης του άτυχου 12χρονου που πνίγηκε από λουκάνικο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ.
«Δε χάθηκε πολύτιμος χρόνος, λόγω του ότι οι γονείς μέσα στον πανικό τους έδωσαν λάθος διεύθυνση», δήλωσε εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον τραγικό χαμό του 12χρονου που πνίγηκε από λουκάνικο. Όπως είπε ο ίδιος, ο γιατρός έφτασε εγκαίρως στην οικία του παιδιού, «του έβγαλε το ξένο σώμα και το διασωλήνωσε».
Το αγόρι συνήλθε και σηκώθηκε όρθιο, όμως έπαθε ανακοπή.
Όταν πήγε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, το παιδί είχε σφυγμό, όμως δύο ώρες αργότερα κατέληξε.
«Πήγαμε πάρα πολύ σύντομα και έγιναν όλα σε χρόνο ρεκόρ, δεν υπήρχε καθυστέρηση», επανέλαβε ο ίδιος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο 12χρονου που πνίγηκε από λουκάνικο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 12χρονος-Πνίγηκε ενώ έτρωγε λουκάνικο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Παράταση αιτήσεων έως τις 6 Φεβρουαρίου
- Λαβρόφ: Αν διαβάσετε τις δηλώσεις των Ευρωπαίων θα δείτε ότι προετοιμάζονται σοβαρά για πόλεμο με τη Ρωσία
- Citi και Morgan Stanley: Πώς «διαβάζουν» το θέμα της Γροιλανδίας και το ευρωπαϊκό story του 2026
- Ο Έλληνας Valentino: Ποιος ήταν ο δάσκαλός του Γιάννης Ντεσσές, γιατί δίχασε το νυφικό της Ωνάση, η σχέση του με τη Μαρί-Σαντάλ και το jet set της Μυκόνου