ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένα 12χρονο αγόρι που μεταφέρθηκε εν ζωή εσπευσμένα στα Επείγοντα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί, τρώγοντας ένα λουκάνικο, υπέστη ανακοπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο παιδί πνίγηκε, τρώγοντας ένα λουκάνικο. Οι διασώστες που έσπευσαν στο σπίτι κατάφεραν να αφαιρέσουν το λουκάνικο και να βοηθήσουν το παιδί να αισθανθεί καλύτερα, μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο.
Όπως μετέδωσε ο Σκάι, οι γονείς του είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O εγκέφαλος της μαφίας του Κορυδαλλού σχεδίαζε να επιτεθεί σε Βορίδη και Φλώρο μέσα στο δικαστήριο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντριβή αεροσκάφους στη Γερμανία – Τρεις νεκροί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Δώδεκα τραυματίες από σφαίρες στο περιθώριο φεστιβάλ στην πολιτεία Οχάιο
- Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα
- Σε «γκρίζα ζώνη» η Ιατρική Ακριβείας: Πού βρισκόμαστε με τους βιοδείκτες, η αγωνία των ασθενών
- NBA Europe: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Επενδυτές, δισεκατομμύρια και η μάχη με την EuroLeague
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.