ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένα 12χρονο αγόρι που μεταφέρθηκε εν ζωή εσπευσμένα στα Επείγοντα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί, τρώγοντας ένα λουκάνικο, υπέστη ανακοπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο παιδί πνίγηκε, τρώγοντας ένα λουκάνικο. Οι διασώστες που έσπευσαν στο σπίτι κατάφεραν να αφαιρέσουν το λουκάνικο και να βοηθήσουν το παιδί να αισθανθεί καλύτερα, μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο.
Όπως μετέδωσε ο Σκάι, οι γονείς του είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.