ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερες από 100 κλήσεις για παροχή βοήθειας, κυρίως αντλήσεις υδάτων, δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων Σερρών, όπου λόγω έντονης βροχόπτωσης, υπερχείλισε ρέμα νωρίτερα το απόγευμα.
Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε 20 περιπτώσεις για άντληση υδάτων από υπόγειους και ισόγειους χώρους, αλλά και για τη μεταφορά μιας γυναίκας σε ασφαλή χώρο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ένταση των φαινομένων είναι μειούμενη.
Νωρίτερα, έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε στον Πολύγυρο και τη Γερακινή Χαλκιδικής, χωρίς να αναφερθούν ιδιαίτερα προβλήματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης- Η αξία της αποταμίευσης καλλιεργείται από νωρίς
- Αγορά ομολόγων: Μεικτές τάσεις στην ευρωζώνη – Ανάσα για τη Γαλλία μετά τη Fitch
- Metlen: Νέες αγορές 20.000 ιδίων μετοχών πάνω από τα 48 ευρώ
- Γεωργιάδης: Οι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης, άλλαξαν τα δεδομένα στην υγεία στη χώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.