• Κοινωνία

    Serial Killer στην Κύπρο: Η 8χρονη Έλενα μέσα στη νέα βαλίτσα θανάτου;


    Πάγωσε για άλλη μια μέρα χθες η κοινή γνώμη, ύστερα από το διπλό σοκ που υπέστη με τον εντοπισμό και δεύτερης σορού σε βαλίτσα που ανασύρθηκε από την «Κόκκινη Λίμνη» Μιτσερού, αλλά και την καταγγελία αλλοδαπής κοπέλας ότι τη βίασε ο Serial Killer «Ορέστης».

    Σήμερα ίσως ανασυρθεί και η τρίτη βαλίτσα με σορό και όπως πληροφορείται ο «Φιλελεύθερος» από χθες υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για το πού βρίσκεται, ύστερα από τις χθεσινές έρευνες.

    Πληροφορίες που μεταδόθηκαν λίγη ώρα μετά την ανάσυρση, ότι επρόκειτο για την οκτάχρονη Έλενα Μπουνέα, δεν επιβεβαιώθηκαν από την Αστυνομία. Αστυνομική πηγή ανέφερε στον «Φ» πως, ουδείς γνωρίζει σε ποιαν ανήκει η σορός που βρέθηκε και ουδείς έδωσε πληροφορίες, οι οποίες να προσδιόριζαν την ταυτότητα. Η σορός δεν ήταν αναγνωρίσιμη. «Δεν αποκλείω η σορός να ανήκει στην οκτάχρονη, κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί, ίσως στις επόμενες 1-2 μέρες, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το βέβαιο είναι ότι ουδείς γνωρίζει σε ποιον ανήκει. Ούτε η Αστυνομία ούτε και κανείς άλλος», ανέφερε η ίδια πηγή.

    Η αυτοψία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 μ.μ. από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

    Συγγνώμη για ό,τι συνέβη ζήτησαν πολίτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο μεταλλείο του Μιτσερού με πρωτοβουλία των Αρχών της κοινότητας.

    Ο ύποπτος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς είχε καταθέσει ότι στη λίμνη Μιτσερού πέταξε τρεις βαλίτσες με πτώματα, κατονομάζοντας την Μαρικάρ Βαλντέζ, την 8χρονη Έλενα Μπουνέα και τη μητέρα της Λίβια Μπουνέα, στην οποίαν εκτιμάται ότι ανήκει η σορός που ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα.

    Με την ανεύρεση της νέας σορού, ο αριθμός των θυμάτων που έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα ανέρχεται στα πέντε. Πρόκειται για τη Μαρί Ρόους και την Αριάν Παλάνας (εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό), την Κάτχα Ανού (βρέθηκε σε ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής της Ξυντούς) και τα δύο πτώματα από τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, που δεν αποκλείεται να ανήκουν σε μάνα και κόρη.

    Χθες, ο 35χρονος ετέθη υπό οκταήμερη κράτηση ως ύποπτος και για βιασμό κοπέλας, η οποία ενημέρωσε σχετικά τη σύζυγο του καθώς και φιλικό της πρόσωπο. Ο 35χρονος φέρεται να βιντεογραφούσε τα όσα συνέβησαν, αν και ο ίδιος απορρίπτει την καταγγελία του βιασμού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση serial killer: Βρέθηκε και άλλη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Στο δικαστήριο με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο serial killer – Βιντεογραφούσε τον βιασμό 19χρονης

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Κύπρος: Μπαίνει στην Κόκκινη Λίμνη το Sonar-Ελπίδες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer



    ΣΧΟΛΙΑ