ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 3,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, σε υποθαλάσσια περιοχή του Βορείου Αιγαίου, 43 χλμ βόρεια της Αλοννήσου.
Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,2R, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού, υπολογίζεται στα 9,6 χλμ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
- Τι θα γίνει με τους Patriot, οι αποκαλύψεις του Πιέρρ, η συμμορία της μιζέριας, ο εφιάλτης των «50», τα… μήλα των πολιτικών, ο Αδωνις και η γαστρεντερίτιδα
- Τουρκία, οικονομία και η μεγάλη πολιτική τύφλωση
- Piraeus Securities για Jumbo: «Ασπίδα» απέναντι στην Temu – Στα 33 ευρώ η τιμή στόχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.