ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 8:00, στην Πάτρα, τη Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν τρία χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου.
Διαβάστε επίσης:
Επιπλέον εισφορές περίπου €800 καλούνται να καταβάλλουν 196.296 παράλληλα απασχολούμενοι
Η κυρά της Σικίνου – Το κρυμμένο μυστικό του ναού της Επισκοπής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπελόκηποι: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στη 72χρονη για το παράνομο «γηροκομείο» σε διαμέρισμα
- «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τα σενάρια εκεχειρίας στο Ιράν – Άνοδος 2,12% για τον DAX
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της ΔΠ για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.