ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:47 στη Κρήτη
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτου Αθηνών αρχικά υπολογίστηκε στα 3,9 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 12χλμ ΝΝΔ του Αρκαλοχωρίου και το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα.
Ο σημερινός σεισμός που έγινε αισθητός και στο Ηράκλειο, ανήκει πιθανότατα στην μετασεισμική διαδικασία της ισχυρής δόνησης της 27ης Σεπτμβρίου, η οποία προκάλεσε τεράστιες ζημιές στο Αρκαλοχώρι.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aramco: Στρέφει εξαγωγές πετρελαίου στο Yanbu καθώς παραμένει κλειστό το Ορμούζ
- Συμβούλιο υπουργών Ενέργειας: Προσιτή ενέργεια και διασυνδεδεμένη αγορά στο επίκεντρο
- Γιώργος Φλωρίδης στο Athens Alitheia Forum: Ο νόμος δεν μπορεί να προστατεύσει την αλήθεια, μόνο να περιορίσει το ψέμα
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα $104 το Brent με το βλέμμα στο Χαργκ – Νευρικότητα στις ασιατικές αγορές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.